تابلو سازی

تابلوسازی کامپوزیت

5/5 - (1 امتیاز)

تابلو کامپوزیت چیست ؟ 

ماده مرکبی یا چند سازه ای که از دو فاز ماتریس و تقویت کننده تشکیل می شود و از فاز دوم حداکثر 5 درصد استفاده می گرددکه با ترکیب ماده تقویت کننده زیر 5 درصد ادغام می گردد را کامپوزیت می گویند.

در مهندسی مواد به آلیاژی که از یک فاز ماتریس به عنوان زمینه و یک پر کننده به عنوان تقویت کننده تشکیل می شود را نیز کامپوزیت می نامند.

ماتریس با احاطه نمودن ماده تقویت کننده آن را در محل خود نگه می دارد.تقویت کننده باعث استحکام و خاصیت های مکانیکی بدنه میگردد.به طور عمده تقویت کننده ها می توانند به صورت فیبرهای کوتاه و یا بلند و پیوسته باشند که از ترکیب دو یا چند ماده که یک فاز آن ها را ذرات چسبان اصلی تشکیل داده و فاز دیگررا ماده ای محصور کننده.

 

تاریخچه ی کامپوزیت:

 

اولین بار کشور آلمان توانست با تکنولوژی های برتر روز دنیا پرده از ابداعی منحصر به فرد به نام کامپوزیت بردارد که دنیا را مورد توجه خود قرار دهد.کاربردهای فراوان کامپوزیت به عنوان یکی از مصالح مورد استفاده در نمای پروژه های کوچک و غول پیکر ساختمانی مورد استقبال گسترده ی سایر معماران و تابلوسازها قرار گرفت.طراحی و اجرای آسان و تنوع در رنگ ها و مقاومت در برابر آتش سوزی و هم چنین سدی جهت جلوگیری از آلودگی صوتی موجب شناخت بهتر این محصول شد.

 

انواع کامپوزیت :

 

1 )کامپوزیت پانل : از ترکیب چندین لایه ی مختلف به همراه پوشش آلومینیوم درست می شود که دو صفحه ی آلومینیومی به عنوان روکش هسته ی پلی اتیلنی روی سطح آن قرار می گیرند که باعث عدم ورقه شدن کامپوزیت می شود.

2 )کامپوزیت پانل نانو : این نوع کامپوزیت علاوه بر ضد آلایندگی محیط ، مقاومتی بی نظیر دربرابر آتش و شرایط نامناسب جوی به خاطر استفاده از تکنولوژی نانو دارد.

3 )کامپوزیت پانل طیف دار : این نوع از ورق ها  دارای رنگ های متنوع و مات و براقیت و نیز میرور بودن می باشند که در دکوراسیون های داخلی و نمای خارجی و تابلوی مغازه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

زیر ساخت تابلو کامپوزیت:

 

1)آهن آلات و اتصالات

2) ورق یا شیت های کامپوزیت

3)مصالح مخصوص آب بندی و لایه های محافظتی

 

تابلو کامپوزیت و نکته های اجرایی در کامپوزیت :

 

از مهم ترین بحث های کامپوزیت می توان به جنس و کیفیت نوع کامپوزیت اشاره نمود که خود دارای پروسه ای زمان بر است که ما در اینجا به چند نکته می پردازیم.

یکی از گزینه ها در انتخاب کامپوزیت ،ضخامت کامپوزیت و الیاف نانو باندی که در ساختار کامپوزیت وجود دارد،می باشد.امروزه در بازار برند هایی چون آلو باند ( alo band  )،آلو مکس ( alomax)،اطلس باند (  atlas band )،تویو (toyo)،گلری باند ( glaryband    )،آلکواستون ( alcovaston) و…با ضخامت های 3میلی متر و 5میلی متر در رنگ های متنوعی وجود دارد.

استفاده درست و مناسب از مصالح ،جهت زیر ساخت و پیکره ی تابلو کامپوزیت یکی دیگر از شرایط اجرایی خوب یک تابلو می باشد.آب بندی و تراز تابلو از تمامی جهات از دیگر مؤلفه های یه کار خوب در تابلو سازی است .استفاده از شکست ها و فارسی بری های تابلو به زیبایی نما کمک چندانی می کند.

 

کاربرد های کامپوزیت :

 

_ نمای بیرونی ساختمان ها

_ دکوراسیون های شیک و مجلل

_ دیوار های داخلی و مسقف تراز ها

_ دکوراسیون داخلی فروشگاهی

_ تابلو های تبلیغاتی

_ نمای جایگاه ها و مسقف های عمومی مثل بیمارستان ها و فرودگاه ها

از کاربردی ترین مصالح در ساخت تابلو ، تابلو کامپوزیت می باشد. از دلایل مهم کاربرد تابلو کامپوزیت می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

1 )تنوع رنگ در تابلو کامپوزیت به صورت های مات و براق و حتی میرور

2 )سهولت در ساخت و نصب و حمل و نقل

3 )قدرت مانور دهی بالا در طرح ها و سایز های مختلف

4 )سبک و قابل جابه جایی

5 )نصب آسان حروف برجسته از جمله چلنیوم و فلز و …

6 )قابلیت شست وشو

7 )مقاوم دربرابر هرگونه شرایط آب وهوا

روش های اجرایی نما و تابلوکامپوزیت :

روش های اجرایی کامپوزیت به دو صورت می باشد :   

1)روش فیکس               2)روش هنگ

در روش فیکس نمای کامپوزیت بعد از برش و شیار زدن به صورت ثابت با پیچ های خودکار،سر مته روی زیر سازی ها ی آهن کشی شده و آلومینیومی از قبل نصب می گردد که در این روش می توان از سرعت بالایی بهره برد. مابین فاصله های ورق ها جهت ایجاد نمایی زیباتر و همچنین واتر پروف نمای کامپوزیت و ساختمان از تسمه هایی با جنس لاستیکی ویا چسب های پلی اورتان ویا لاستیک های سیلیکونی استفاده میگردد. در روش فیکس میتوان از زیر سازی های آهن و آلومینیوم استفاده کرد.

در روش هنگ ورق ها با استفاده از شیار های چکمه مانند نصب شده بصورت ریل روی پروفیل های آلومینیوم نصب می شوند.بعد از اجرای آهن کشی های زیر سازی با شیار های روی کمربندهای مطابق با آکس بندی ارايه شده در نقشه های اجرایی نمای کامپوزیت نصب می گردند سپس ریل های آلومینیومی مشخص شده در آکس نبشی های آهنی توسط اتصالات آلومینیومی با دو سوراخ های لوبیایی شکل به زیر سازی متصل می گردند.ضمنا در این شیوه برای جلوگیری از ساییدگی بین آهن و آلومینیوم از مواد پی وی سی (  pvc  )استفاده می شود.

مزایای نمای کامپوزیت :

1 )داشتن استقامت و استحکام بالا

2 )سهولت در ساختار جهت انواع مدل ها

3 )توانایی نصب سنسور در نمای کامپوزیت های هوشمند جهت کنترل کارکرد مناسب

4 )طول عمر بالا

5 )تنوع در رنگ ها و طرح ها

6 )خاصیت غیر مغناطیسی داشتن

 

معایب استفاده از نمای کامپوزیت :

1 )قیمت بالا جهت تهیه مواد خام و اولیه ی ساخت

2 )عدم مقاومت در مقابل ضربه های شدید

3 )آلایندگی محیط مخصوصا در مورد کامپوزیت های پلیمری

برای انتخاب بهترین نمای ساختمان از میان دیگر پوشش های نما می توانید از کارشناسان تابلوسازی طاهر مشاوره گرفته تا مدرن ترین و مقرون بصرفه ترین گزینه برای شما انتخاب نمایند.

شرکت فنی و مهندسی تابلو سازی طاهر از بدو ورود به ساخت و سازهای نماهای کامپوزیت ،نمای تابلو در مسیر استفاده از آن قرار گرفته تا برای کارفرمایان عزیز بتوانند با توجه به توان مالی خود از این خدمات در ساخت و ساز بهره ببرند.

تابلو کامپوزیت طلایی:

تابلو کامپوزیت در رنگ های مختلفی به عنوان نما یا زیرسازی تابلو تبلیغاتی ساخته میشود که رنگ طلایی کامپوزیت یکی از آنهاست. رنگ طلایی در روانشناسی نماد قدرت و اعتبار است که این مورد میتواند تاثیرات زیادی در کاربرد کامپوزیت به عنوان یک تابلو تبلیغاتی داشته باشد.
مثلاً ساخت تابلو کامپوزیت طلایی برای آرایشگاه ها و سالن های زیبایی به همراه تابلو چلنیوم امروزه از استقبال بالایی برخوردار و کاملاً میتواند یک تابلو تبلیغاتی برای سالن زیبایی باشد.

 تابلو کامپوزیت طرح چوب:


چوب از نظر علمی ماده ای است که در تمام گیاهان پیدا میشود و کاربردی ترین آن که بعضاً اصناف از آن استفاده میکنند در درختان وجود دارد. چوب در صنایعی مثل : تولید مبلمان، ساختمان سازی، دکوراسیون و بسیاری دیگر از مشاغل به کار میرود.
چوب در حرفه تابلو سازی از کاربردهای زیادی برخوردار است که از عمده مصرف آن میتوان به زیرسازی یا نمای اصلی یک تابلو تبلیغاتی اشاره کرد که معمولاً تابلو سازان برای دوام و ماندگاری بالا در تابلو از چوب ترمووود استفاده میکنند.
نکته قابل توجه در مورد چوب ترمووود قیمت بالای آن به عنوان یک تابلو تبلیغاتی است که با توجه به زیبایی آن بعضی از مشتریان برای صرفه جویی در قیمت تابلو از مشابه آن استفاده میکنند.

نصب تابلو کامپوزیت:

 

نمای کامپوزیت یا تابلو کامپوزیت برای نصب به مرحله های مختلفی تقسیم میشود:

مرحله اول آن اسکلت بندی و آهنکشی زیر کار است. آهنکشی همان اسکلت اصلی نمای کامپوزیت است که باید در اجرای آن دقت زیادی توسط کامپوزیت کار به عمل آید تا مهمترین بخش که ایمنی نصب یک تابلو است رعایت شود.
مرحله دوم بازدید از محل نصب تابلو است و قبل از اجرای نمای کامپوزیت، تابلو توسط طراح  تابلو سازی طراحی شده و با تایید کارفرما مرحله آهنکشی توسط کامپوزیت کار با توجه به ابعاد و اندازه شروع میشود.

مرحله سوم مرحله آهنکشی، کامپوزیت در ابعاد و اندازه مشخص و مرتبط با نوع اسکلت بندی برش داده می شود و بعد از آن به وسیله ابزار شیار زن، لبه های کامپوزیت شیار داده میشود و روی آهن قرار داده می شود که البته درز فیکس نامیده میشود.
بعد از نصب تایل های کامپوزیت و اتمام اجرای نمای کامپوزیت، در محله آخر نوبت به نصب و روشنایی حروف برجسته میرسد که قبل از آن پلات طرح مورد نظر روی نمای کامپوزیت نصب میشود و در آخر نصاب باید به نصب و روشنایی حروف برجسته بپردازد.

 

تفاوت تابلو کامپوزیت و تابلو چلنیوم:

 

کامپوزیت به ورق هایی گفته میگویند که به وسیله آلومینیوم و پلی اتیلن ساخته میشود که با قرار گرفتن آلومینیوم بین پلی اتیلن، ورق های کامپوزیت تولید میشود که برای مقاوم کردن آنها از لایه های چسب عایق، لایه رنگ پلی استر و روکش نایلونی استفاده میکنند.

تابلو چلنیوم یا همان حروف برجسته چلنیوم یک نوع از تابلو تبلیغاتی است که به صورت حروف برجسته قابل ساخت میباشد و به عنوان تابلو مغازه و سردر مکان های تجاری به کار میرود.

لیست قیمت تابلو کامپوزیت:

برای اطلاع از قیمت با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

ردیف نوع پروزه نوع متراژ(متر) قیمت(ریال) توضیحات
1 تابلو کامپوزیت ساده سه دهم 1 5500000 شیوه ی اچ ال یا فیکس
2 تابلو کامپوزیت ساده 4 دهم 1 6000000 شیوه ی اچ ال یا فیکس

نمونه کار تابلو کامپوزیت 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا